Liiketoiminnat

Band Companyn kolme toimialaa toimivat monipuolisesti erikoistavarakaupan ja sähköisen markkinoinnin eri osa-alueilla:

Kuluttajaverkkokaupoista Mulletoi.com on Suomen johtava hauskojen ja kekseliäiden lahjojen verkkokauppa. Kokkiman.com on voimakkaasti kasvava keittiötarvikeliike verkossa. Lelufantti.comin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Sisustusverkkokauppa Inessa.fi:n kasvua siivittämään on valjastettu huippubrändeistä rakennettu tuotevalikoima. Terveyskauppamme Voimia.com on vahvasti mukana terveyteen, ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen tähtäävien tuotteiden kaupassa.

Band Company -konsernin verkkokaupoissa vierailee vuosittain yhteensä yli 2 miljoonaa kävijää. Panostamme toiminnassa hyvään tuoteportfolioon, uusien palveluiden kehittämiseen, nopeisiin toimituksiin ja asiantuntevaan asiakaspalveluun.

Verkkokaupan palveluja tarjoava eShop Suomi toimittaa täyden palvelun verkkokauppapalveluita mediatalojen ja päivittäistavarakaupan kumppaneille. Band iBis tuottaa verkkokaupan ratkaisuja räätälöitäville tuotteille.

Promootiopalveluita tarjoava Mulletoi Promotions on luotettu kumppani kaupan promootioissa ja asiakaslahjakampanjoissa. Mullet Imports maahantuo hittituotteita promootioihin ja kioski- ja päivittäistavarakaupan telinemyyntiin.