Kuluttajaverkkokaupat

VIIHDE, LAHJAT JA LELUT

Mulletoi.com

Mulletoi.com on vuonna 2004 perustettu hauskoihin ja kekseliäihin lahjatavaroihin keskittyvä verkkokauppa. Tuotteet ovat suunnattuja henkilöille, jotka haluavat maustaa omaa tai lähipiirinsä elämää tavallisuudesta poikkeavilla tuotteilla ja lahjoilla. Mulletoi.com on ollut jo vuosia Suomen arvostetuimpien verkkobrändien listalla. Tuotteita on yli 2.000 ja valikoima uusiutuu tiuhaan.

KOTI, KEITTIÖ JA PUUTARHA

Kokkiman.com

Kokkiman.com on vuonna 2009 perustettu verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Kokkiman.com-verkkokaupasta kävijä saa mukaansa paljon muutakin kuin vain ostamansa keittiötarvikkeen. Sivuilta löytyy  reseptiikkaa ja tuotetietoa ruanlaiton ja juhlien järjestämisen tueksi. Kaupan 1.800 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimpia ja kaupasta löytyy tuotteita kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Inessa on vuonna 2011 perustettu merkkitietoisille sisustajille suunnattu verkkokauppa. Kaupan valikoimissa on skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka on huolella valikoitu tunnetuimpien kotimaisten ja kansainvälisten brändien mallistoista. Tuotteet seuraavat kansainvälisiä virtauksia klassikoita unohtamatta. 2.000 tuotteen valikoimaan kuuluu erilaisten sisustus- ja koriste-esineiden lisäksi muun muassa kauniita tekstiilejä, raikkaasti väritettyjä valaisimia sekä hauskoja lifestyle-tuotteita kotiin, pihalle ja puutarhaan. Tuotteet on ryhmitelty värien, brändien sekä suunnittelijoiden mukaan helpottamaan asiakkaan selailua ja luomaan sisustukseen linjakkuutta.

TERVEYS JA KUNTOILU

Voimia.com

Voimia on lokakuussa 2013 auennut uusi terveyskauppa. Sen toiminta-ajatuksena on myydä verkossa erilaisia luontaistuotteita, vitamiineja, superfoodeja, lisäravinteita ja kuntoilutarvikkeita rankan työelämän rasittamille suomalaisille.